lauantai 16. tammikuuta 2016

Mimmi harrastaa

Rattoisaa lauantaita! Tässä giffi, jonka Jimmy teki Mimmin uudesta harrastuksesta. Toivon, että nautitte. Ollaan Jimmyn kanssa naurettu Mimmille ihan kippurassa, kun se nuoleskelee pleksiä ruoan tai huomion toivossa (en ihan tajua, mistä se on saanut idean moiseen, mutta toivon, että se jatkaa sitä meidän iloksi). Mimmi on niin itsevarma pikkutyyppi, ettei taida tajuta, että näyttää hieman pöljältä. Ja hellyttävältä myös <3. Marsun suu on söpö.


7 kommenttia:

  1. Aivan ihana :D makoisa pleksi! Vaihtuiko heilläkin ulkoasu vai huomaanko nyt vasta kun itsekin vaihdoin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaihtuu! Onhan tää välillä melkoista painimista nloggerin kanssa... Vielä on kesken, kun ainakaan tämä mobiiliversio ei ole ihan semmonen kuin haluaisin. Pitää kanssa vihdoin keksiä jokin kiva banneri!

      Poista
  2. Meilläkin nuollaan pleksejä aika paljonkin, niin söpöä! Pleksitkin ovat kokoajan niin likaiset nuolemisesta ja varmaan myös tyttöjen ruikkimisesta että saa kokoajan olla pyyhkimässä niitä jos haluaa nähdä marsut niiden läpi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mäkin pyyhin vähintään kerran viikossa kun tytöt ruikkii, ja luulen, että tuo nuoleminen saattaa liittyä siihen just, että nuollaan niitä ruikkasuja :D ärsyttäviä on myös tomaattiroiskeet (niitä ei muuten tule ikinä pleksiin, vaan takaseinään ainoastaan), jotka ulottuu useamman kymmenen sentin korkeudelle. Mitä marsut niille tomaateille oikein tekee, hyppiikö ne niiden päälle mökkien katoilta vai mitä ihmettä :D?

      Poista