tiistai 15. huhtikuuta 2014

Marsujen kevätrieha

Ihana kevät! Tässä kuvatodisteita eilisestä ensimmäisestä kunnollisesta ulkoa haetusta ateriasta. Marsut söivät jopa kasan alle piilotetut porkkanat ja kurkut suurella antaumuksella, jäi kai moodi päälle. Tänään en uskaltanut edes hakea mitään, pelkään nyppiväni koko piharinteen paljaaksi kaikesta syötäväksi kelpaavasta ennen kuin kasvukausi edes kunnolla alkaa..


Kevään kunniaksi marsut on keksineet uusia kujeita. Olen taistellut tyttöjen kanssa siitä, saako aitauksen mattojen alla olla. Tyllerö on erityisen taitava ja sinnikäs kaivelija, ja muut käyttävät sen kaivamia käytäviä hyväkseen. Maton alla nukkuva marsu on puoliksi tosi söpö kun vain jalka näkyy kalterien välistä maton alta, ja puoliksi tosi raivostuttava, kun se on potkinut samalla kaikki papanansa laidan yli sillä söpöllä pikkujalalla. Onhan se kaiveleminen kiva virike marsuille, mutta vaikeuttaa siivoamista melko paljon. Oonkin viettänyt pitkiä aikoja asetellen kiviä strategisiin paikkoihin, mutta marsut on aina ovelampia. Ja oon joutunut myös pesemään mattoja useammin. Loppukevennyksenä syyllinen, joka yrittää näyttää pieneltä ja viattomalta.

Marsut on niin suloisia nukkuessaan. Tuolla ne nytkin rötköttää, mutta heti kun nostaa kännykän ottaakseen kuvan, ne jotenkin maagisesti aistii sen, ja puhelin on täynnä kuvia juuri heränneistä marsuista nukkuvien sijaan.. Tämänkin kuvan otti poikaystävä enkä mä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti