tiistai 29. heinäkuuta 2014

Matkalaiset helteessä

Unohdinpa sanoa, että hengissä selvittiin kesäreissusta kotiin! Pitää myös jakaa tämä kuva, koska kuvaan liittyy tehtävä: bongaa kuvasta kaksi marsua (vinkki: marsu on valmiiksi ympyröity):
Yritin maanitella Mimmiä poseeraamaan, mutta Hupakko taisi olla innokkaampi.
Näin meillä siis matkustetaan. Neljä muuta puluboksissa (jonka väliseiniä ja hengitysaukkoja jyrsitään mielenosoituksellisesti) ja Mimmi kissankopassa. Mimmi on paras valinta matkustamaan yksinään koska sitä ei matkustaminen pelota oikeastaan lainkaan. Onneksi saatiin myös auton ilmastointi korjattua ennen reissuun lähtöä.

Kaikki marsut ovat muuten olleet hirmu laiskoina helteessä, joten hankin tänään kylmäkalleja pyyhkeisiin käärittäviksi viilennysalustoiksi. Saa nähdä tykästyvätkö possut niihin, eivät ainakaan vielä tunnu tajuavan niiden päälle. Jouduin pyyhkeet jo vaihtamaan sukkiin, koska marsut onnistuivat jotenkin käärimään putelit pois pyyhkeistä. Pitkäänhän meillä pysyi sisälämpötila mukavan viileänä, mutta nyt ei enää kun lämpötila ei oikein laske yölläkään.

Rikkaimuri valitettavasti kosahti viime viikolla. Sain onneksi sellaisen lainaan, koska rikkaimuri on aitauksen siivouksessa mulle tärkein päivittäinen apuri. Harkitsen vielä millaisen  imurin hankin seuraavaksi. Harkitsin ensin Dysonia, vaikka se onkin kallis, mutta kun kokeiltuani totesin sen omaan makuuni turhan ikävä- ja kovaääniseksi. Uudet Electroluxit sen sijaan vaikuttavat ihan lupaavilta ja niitä on monessa hintaluokassa. Hintaa rikkaimurilla toisaalta saa ollakin jos se on tae laadusta, koska käytän imuria niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti