torstai 21. elokuuta 2014

Mimmi-reppana...

Mimmi saa kestää kaikenlaista, joka ei sovi hänen arvolleen. Pahinta on kynsienleikkuu. En ole ikinä leikannut suoneen yhtään kynttä Mimmiltä, en tietääkseni hermoonkaan, mutta silti se on kehittänyt todella diivamaisen tavan kirkaista käheästi aina, kun kuulee kynsisaksien terien napsahtavan kiinni toisiinsa. On tosin ihan sama napsahtavatko ne ilmassa, kynnen vieressä vai leikataanko kynttä ihan oikeasti... Se järsii ja nyppii hampaillaan hihaa, mutta ei onneksi pure mua. Mimmi saattaa nykäistä jalkaansa h-hetkellä, ja se kirkuminen saa aina hien kihoamaan ylähuulelle.

Tämä seuraava kuvasarja todistaa kynsienleikkuun sijaan korvien puhdistamista, joka on myös aika korkealla inhokkilistalla. Mimmihän vihaa ylipäätään kaikkia aktiviteetteja, joissa sen selkään, mahaan tai takapuoleen tarvitsee koskea. On siitä vanhemmiten tullut paljon suvaitsevampi kyllä. Pikku-pippuri se on silti! Jotkin kuvat näyttävät vähän ronskeilta, mutta vakuutan, että olin tosi hellävarainen! Poikaystäväni otti kuvat kun testasi meidän kameran uutta pannukakkulinssiä. Saa nähdä opinko mäkin käyttämään tuota kameraa vihdoinkin nyt kun siinä on linssi, joka soveltuu marsujen kuvaamiseen.

"Nnnngh!"

"Joko loppui?"

"Voitko pelastaa mut?"

"Eiiiii"

"Ääh"
Myrtynyt possu-parka. <3
P.S. Luin tänään Hesarista possureseptijuttua, jossa otsikkona oli "Possu kaipaa rasvatakkia". Jostain syystä se nauratti kovasti... Tosin Mimmi ja Akka kaipaisivat jonkinlaista rasvatakkia, tai siis enemmän lihaa luiden ympärille. Siksi aion aloittaa Duracell-pupuille lihotuskuurin. Siitä lisää myöhemmin..

2 kommenttia:

  1. Abylit :) Meidän Kookakin hurjasti kaikkea vastaan jos vähänkin koskee epämiellyttävään kohtaan, eli melkein mihin vain :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä :D Kyllä sen huomaa, että nuo silopossut on suvaitsevaisempia käsittelyn suhteen! Näin ainakin meillä. Mimmi on parin legendaarisen kerran oikein heittäytynyt selälleen päästäkseen potkimaan paremmin takajaloillaan..

    VastaaPoista