torstai 31. lokakuuta 2013

Marsusodat, osa x

Voi noita naisia! "Pikku" naiset ovat pahassa teini-iässä ja hyppivät jatkuvasti toistensa nenille.  Kohta ne ovat  vanhempien rusettihärpäkkeiden kokoisia ja Mimmin ovat tainneet ohittakin jo. Iltaisin on ollut välillä niin kova meteli, ettei telkkarin katselusta ole meinannut tulla mitään. Pitää vähän väliä kilistää lusikkaa kuppiin tai tehdä jokin muu inhottava ääni  jos haluaa kuulla repliikit. Teinit istuvat vierekkäisissä mökeissä ja jurputtavat toisilleen.
Marsukiihtymystä
Akka käy välillä pitämässä niille kurinpalautuksen, ja joskus Tyllerö koettaa koputtaa sillekin nokkaansa. Pari päivää sitten Akka sai röyhkeästä pikkupimusta tarpeekseen ja antoi Tyllerölle selkään. Näytti siltä kuin se olisi hypännyt korkealta Tyllerön päälle, mutta en oikein kunnolla ehtinyt nähdä mitä siellä tapahtui. Seuraavaksi oli kuitenkin Tyllerö singahtanut häkin kauimmaiseen nurkkaan, ja Akalla oli suu toffeenväristä karvaa täysi.. No, kummallekaan ei tullut haavoja, ja Tyllerö taisi saada opetuksen, koska nyt on ollut paljon hiljaisempaa. Kun laitoin hämäykseksi lisää heinää tarjolle , ne menivät kiltisti vierekkäin syömään.  Eiköhän tuo kohta mene jo ohi, mutta tuo sanasodan meteli alkaa käydä hermoille.

Sylissä blondi ja bimbo viihtyvät hämmentävän hyvin, kun vertaa siihen miten vaikea niitä on saada kiinni. Rentoina pörpöttelevät ja syövät kädestä ihan luontevasti (vaikka sormet ja ruoka menevät välillä sekaisin). Ne on myös kummallisia ragdoll-marsuja. Niitä saa laittaa vaikka mihin asentoon, eikä tunnu vaivaavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti