lauantai 28. helmikuuta 2015

Uusi pieni suuri karvanainen, Fei!

Hain uuden tyttömme eli Fein tänään Aidalta, ja vein samalla Aidalle marsupojan, joka on lähdössä Nokialle. Aivan ihana pörröpää-hurmuripoika, taisi olla väriltään saffron/lilac tai toisin päin. (Hakureissuun liittyy mokailutarina, jota en ihan vielä jaksa kertoa, koska meinasin saada slaagin, eikä juttu vielä naurata. Ehkä huomenna, tai sadan vuoden päästä.. Säikähdyksellä taidettiin onneksi selvitä.).

Mutta voi Fei: Fei on niin söpö! Fei on niin pieni! Fei on niin ihana <3 Fei eli Maailman Feidari on syntynyt 25.3.2014, eli ei ole vielä vuottakaan vanha. Fei on yhden pentueen simpsakka emo. Mimmissä ja Feissä on samaa näköä, kuten videolta voi päätellä. Molemmat on väriltään tortteja. Feillä on eri väriset korvat kuin Mimmillä, naamassa ja kropassa on enemmän goldenia ja toisen silmän päällä on hauska piste goldenia. Toistaiseksi Fei on myös pienempi kuin Mimmi, mutta arvioisin, että niistä tulee varmaan suunnilleen saman kokoisia kun Fei saa vauvojen imemän painon takaisin.
Kaikki mussut viihtyvät jo lähekkäin, jee <3!

Tutustuminen lauman kanssa on mennyt suorastaan uhkaavan hyvin. Hyvin minimaalista dominointikäytöstä on näkynyt, asialla lähinnä Hupakko ja Tyllerö ja vain silloin kun Fei on tullut liian lähelle. Vain pientä päällä tönimistä ja minimaalista hampaiden suhistelua; eli siis sitä ihan tavallista jokapäiväistä kuka-kukin-on -touhua. Sitäkin enemmän suun, korvien ja silmien putsaamista ja pusuttelua :). Erityisesti Eukko on aivan rakastunut Feihin; nytkin ne nukkuu tuolla taivasalla (vaikka Eukko ei koskaan nuku taivasalla) melkein lusikka-asennossa! Kukaan ei ole lähtenyt jahtaamaan Feitä ja kaikki ovat jopa antaneet sen viedä ruoat suustaan, minkä se tekikin heti ensimmäiseksi. Ihana rohkea ja reipas pikku-Fei!Kiitos Aida siis taas  mahtavasta marsusta <3!
En ole vielä varma, mikä vakiintuu kutsumanimeksi, voi olla, että Fei jää käyttöön. Jimmyn ehdotus viralliseksi Karvaiset Naiset -titteliksi on Pimu. Saa nähdä kun tutustutaan paremmin.
Tässä pikku pätkä videota ihan hetki sen jälkeen kun olin tytöt laittanut yhteen lattialle tutustumaan:

Sitten tärkein eli kuvia Feistä!. Nämä nyt eivät ole ihan mitään superlaatua, otan parempia myöhemmin:8 kommenttia:

 1. Ihana Fei! <3
  Aivan mahtavaa, jos laumaelämä alkaa pussailulla ja putsailulla! Tää on niin jännä, että joskus jotkut marsut vaan sujahtaa uuteen laumaan, kun olisivat siellä aina asuneet. Ja joskus menee kuukausi siinä kärhämöidessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Sekä Mimmillä, että Tylleröllä ja Hupakolla kesti sopeutuessa varmaan se kuukausi. Mimmiä härkittiin enemmänkin, koska se nyt on hieman tuollainen erikoistapaus :), mutta nyt näyttää siltä, että Fei on hyväksytty muitta mutkitta. Vähän sitä itseä tietenkin vielä ihmetyttää uudet laumakaverit ja se varoo askeliaan, mutta viikon päästä jo varmaan se on kuin kotonaan jos kaikki sujuu näin hyvin.

   Poista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Fei on nätti! <3 Oonkin käynyt tänään aina parin tunnin välein kurkkaamassa täällä, että joko on kuvia tulokkaasta. Hienoa, että laumaelämäkin lähti sujumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja marsut kiitetään! Hyvä, että jaksoin siis postata jo eilen :)! Fei on kyllä niin sopuisa ja söpö, se on ihan pikkulinnun näköinen kun on suuret silmät ja vähän hontelo kroppa ja pitkät jalat <3

   Poista
 3. Voi suloisuus! Aivan ihanan värinen. Hyvä että kaikki on lähtenyt hyvin käyntiin laumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fei on kyllä kaunokki :)! Toivotaan että vaan jatkuu näin hyvin, parin päivän sisällä sen näkee.

   Poista
 4. Jee onnea uudesta kuikkupyllystä! <3 Hän on ihanuus.

  VastaaPoista