keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Oma papana haisee parhaalta

Heinä saapui jo eilen eli tiistaina lähipostiin. Tosi nopeaa toimintaa kun tein tilauksen sunnuntai-iltana! En ole vielä hakenut niitä, kun jännittää millainen paketti se kuuden heinäsäkin laatikko onkaan.. Ehkä huomenna lähden koettamaan nokkakärryjen kanssa jos vaikka saisin ne sielä tien yli meille.
Tsekkailin marsujen painot tässä yksi päivä, ja hurraa: vähäpellettinen ruokavalio toimii! Hupakko ei paina enää 1415 grammaa vaan 1268 grammaa! Alan ihmetellä, olisinko unohtanut taarata vaa'an ennen sitä edellistä punnitusta, mutta luulin kyllä tarkistaneeni sen. Myös muut paksukaiset olivat vähäsen kevyempiä, ja Mimmi oli kuitenkin säilyttänyt piskuiset mittansa. Ihan hyvä suunta.

Oikeastaan halusin jakaa tämän kuvan teidän kanssa:

Oma papana, paras papana. Täytyy vielä huomauttaa, että vaikka näyttää sotkuiselta, niin olen samana päivänä kyllä siivonnut, mutta tuo vessajakkara on ollut nyt Paras Paikka Nro. 1 possujen keskuudessa ja possut osoittavat tunnetusti arvostustaan papanoiden määrällä.

4 kommenttia:

  1. Papanoita! Niitä on kyllä joka puolella häkkiä jo heti 10 min jälkeen siivouksesta :D

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Monesti on tullut mieleen, että pitäisi laskea kuinka monta niitä yhdessä päivässä kertyy ja laskea marsun keskimääräinen papanointivauhti :D e oo vielä jaksanut.

    VastaaPoista
  3. Joskus näyttelyissä kesken arvostelun papanointivauhti on n.20 papanaa minuutissa. Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD
      Ehkä marsut vaan pa-panostaa näyttelyssä kympillä!

      Poista