keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Innostusta ja kevään tuoksua ilmassa!

Meille tulee uusi marsu! Meille tulee uusi marsu!! Meille tulee uusi marsu!!!
Jeee!
Jännittää. Etenkin laumaelämän alku. Ottaako nuo ketään enää vastaan kun ovat eläneet jo puolitoista vuotta keskenään? Pompottaako Tyllerö uutta raukkaa kuin kumipalloa? Tuleeko ruumiita?
 Taidan tehdä tällä kertaa eri tavalla kuin aiemmin. Olen ennen vain laittanut uuden tulokkaan aitaukseen siivottuani sen vain pintapuolisesti. Nyt ajattelin tehdä The Guinea Pig Forumin neuvojen mukaan. Katsotaan onko se hyvä vai huono idea.

"Katsotaan kuka on kingi..." (tähän perään mielipuolista pahisnaurua)

6 kommenttia:

 1. Voi että kuinka jännää! Koska tulokkaan on tarkoitus teille kotiutua? :)

  Mäkin oon aina vaan pistänyt uudet tyypit suoraan häkkiin välillä jopa siivoamatta ensin, paitsi joitain aikuisia uroksia lukuunottamatta. Vaikka on sekin tainnut olla turhaa kun tuntuu että tahtovat uudestaan alkaa toisilleen mahtailemaan kun pääsevät puhtaaseen häkkiin :D Eiköhän uuden tulokkaan kotiutuminen tule ihan hyvin menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaina pärähtää :)!
   Niin, katsotaan mitä mä nyt oikeastaan jaksan tehdä tuon tutustuttamisen suhteen. Mä en usko, että marsuja voi kauheasti huijata tässä asiassa, ja ne tunnistaa aitauksensa vaikka sitä kuinka siivoaisi :). Ajattelin, että voisin tällä kertaa antaa uuden tulokkaan hieman rentoutua ennen kuin yhdistän sen muiden kanssa. Laittaisin sen aidalla erotettuna samaan häkkiin hetkeksi, ja sen jälkeen kaikki yhdessä lattialle muutamaksi tunniksi ennen häkkiin takaisin siirtämistä. Eiköhän se tosiaan kuitenkin suju ihan hyvin :)!

   Poista
 2. Ihanaa!!! Onnea! :) Millainen tyyppi on tulossa, saako jo udella?

  VastaaPoista
 3. OI IHANAA! Tuleeko Aidalta? Oon ihan intona siun puolesta! :D Kansa vaatii kuvia asap! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Aidalta hyvinkin :)! Kiitos intoilusta, ja koetan saada heti aikaa kun jännityksestä tärisevät käteni vaan huomenna rauhoittuvat :D suuri marsukiertue alkaa huomenna ennen yhtätoista, koska mulla on useampi pysähdyspiste..

   Poista