tiistai 17. helmikuuta 2015

Talipalloja ja hukkuneita heinäsäkkejä

Aah, mitä ihania ilmoja on ollut pari viime päivää :)! 
Tänään tuli mun Gorgeous guineas -tuotteet, ja sain kuvata ne kauniissa aamuauringossa. Tilaus tuli ihan kotiovelle, vaikka luulin, että se menisi postiin. Oli aika nolo tilanne, kun posteljooni soitti ovikelloa. Olin herännyt vähän myöhään ja lukenut pitkään hesaria tuhruisessa onepiece-haalarissa ja seepratohveleissa (lisätkää vielä kuvaan auki roikkuva suu ja kuolarihma), ja nyhertänyt samalla tukkaani ihmesykeröitä. Yritin siinä sitten salamannopeasti aukoa niitä sykeröitä (mikä ei onnistunut vaan oikeastaan pahensi kampausta ennestään) ja syöksyin ovelle. Olen tavannut saman postimiehen ennenkin, ja jos nyt oikein muistan, niin hän aina vaikuttaa hieman vaivautuneelta, mutta tällä kertaa hän oikein peruutti useamman askeleen, ja sulki itse oven kun oli antanut paketin :D. 
I'm the crazy guinea pig lady, I know.
Vasemmalla kuvassa on Super Souffle Cream, joka on yleisrasva esim. korville, jaloille, nisille, eli kaikkiin kohtiin, jotka kuivuu. Mä voisin ostaa tätä omaksi naamarasvakseni, aivan ihana koostumus! Samoin tuota oikeassa reunassa olevaa Perfect Paw Ointmenttiä voisi käyttää hyvin huulirasvana. Tuli vaan mieleen. Joka tapauksessa tuotteiden koostumukset vaikuttaa todella laadukkailta näin ainakin ihmisten saman hintaluokan tuotteisiin verrattuna. Korkein puteli on laventelishampoo, jota en ole vielä testannut, enkä myöskään tuota pientä putelia, jossa on hoitoainetta, joka hierotaan marsun nahkaan ennen pesua. Shampoosta sanotaan, että vaahdotus pitäisi tehdä kahteen kertaan (tietty huuhdotaan välissä) ja toisella kerralla antaa shampoon vaikuttaa muutamia minuutteja. Hmm. Mitenköhän se onnistuu kun mun marsut alkaa heti pestä itseään pesun jälkeen, niin menee sitten suuhun shampoota.. No ehkä voin hetken pitää vaahdotettua marsua pyykkikopassa tai jotain. Pitäisi kokeilla shampoota pian Hupakkoon, kun sillä on tuo talikampaus patin puhkaisun jäljiltä. Mun oma talipallo! Kaikissa tuotteissa on miellyttävät tuoksut, eikä onneksi kovin vahvat, vaikka niissä on eteerisiä öljyjä.
Hain myös Petworldin heinälähetyksen toisenkin paketin tänään. Lähetys oli kahdessa osassa, kolme säkkiä per paketti, mutta sitä ei löytynyt lähetyksen seurannasta eikä mistään Postin muistakaan tietojärjestelmistä. Luulin siis, että toinen paketti oli vain unohdettu lähettää (jos tietoja ei ole postilla, he eivät yleensä suostu edes etsimään lähetyksiä, vaikka yritinkin kysyä). Onneksi Petworldissa oltiin niin ystävällisiä, että he itse soittivat Postiin ja selvittivät lähetyksen kohtalon, ja sain tänään paketin haetuksi, kun he kertoivat minulle hyllynumeron. Hyvä palvelu, ja heinä on juuri sitä mitä tilasinkin. 6,90 e säkiltä hyvää, vihreää, tuoksuvaa ja lehtevää syysheinää isoissa, noin metrin korkeissa säkeissä. Ja kuudelle säkille toimituskin oli ilmainen. Melkein voisin itsekin tuota syödä, mutta se taitaa olla vähän sitkeää ihmishampaille. Oxbown pelletit ovat aika hyviä, niitä olen kyllä maistanut.

2 kommenttia:

  1. Kyllä naurahdin tuolle postisetätilanteelle! Mahtavaa kuinka huumorintajuinen olet. :) Ihanaa, että tulleet tuotteet ovat herkkuja ja heinäkin juuri oikeanlaista! Mainitsin siut muuten uusimmassa postauksessani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, postisetäparka :D! Pakko sitä on itselleen välillä vähän nauraa.. Lähdenkin tästä sun blogiin katsomaan mitä sieltä löytyy :)!

      Poista