tiistai 23. helmikuuta 2016

Kuvia ja japanomaniaa

Tämä tyttö lähtee huomenna Japaniin pariksi viikoksi! Juhuu, tätä on odotettu <3! Marsu taitaa olla japaniksi morymotto, oikein hyvä sana mielestäni. Kyseessä on keikkareissu, muuten varmasti kävisin jossain eläintarhassa katsomassa marsujen ruokinta-aikaa, oon katsonut söpöjä videoita semmoisista. Hieman on vielä pakkaamiset kesken, mutta ei pahasti. Koska päähän nyt ei mahdu paljon kummempaa kuin surinaa, lopetan löpinät ja laitan muutamia suht tuoreita kuvia iloksenne. Tavataan taas maliskuun puolella!


8 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua! Ja eikä, tuo Eukon kuva :D Naurattaa. Ihana epäluuloinen katse.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua! Ja eikä, tuo Eukon kuva :D Naurattaa. Ihana epäluuloinen katse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eukkoliini tais just huomata kameran hälyttävän lähellä nassuaan :D

   Poista
 3. Eukon tuijotus tuo niin mieleen Rapsun mulkoilun! <3 Turvallista reissua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eukolla on vaikeaa, kun arvokkuus ei oikein anna periksi pinkaista kameraa karkuun, varsinkaan kun on ruokaa nenän edessä <3 :D Kiitos toivotuksista!

   Poista
 4. Onko sulla mitään hyvää vinkkiä missä voin pitää marsun heinää. Heinä Seimi on meidän marsuille huono koska heinä loppuu nopeasti. Meillä asustaa kaksi poikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20312492/?preferedui=desktop&_ga=1.129917644.1908238297.1444594426

   Tämmöisiä mulla on kaksi heinäseiminä kuudella marsulla. Nämä on huomattavasti suurempia kuin seimet ja toimii minusta hyvin. Heinää joutuu lisäämään silti kerran vuorokaudessa, mutta se on mun mielestä hyväkin, koska pystyy samalla tarkkailemaan marsujen käytöstä (meillä ainakin heinän lisääminen pitäis aiheuttaa suuren riemun :D), ettei kukaan ole huonovointinen.

   Poista
 5. Kiitos vinkistä. Täytyypi käydä hakemassa. :)

  VastaaPoista