perjantai 1. toukokuuta 2015

Täällä taas! Kevätmarsuja videolla.

Blogissa on ollut hiljaista, kun olen taiteillut ja taistellut ehkä tähän mennessä elämäni suurimman projektin parissa (ei - se ei ole häät, vaikka häätkinlähestyy, vaan työprojekti :)). Ihana sanoa, että kunnialla meni läpi ja mulla oli kivaa ja hieman olen jopa itsestäni ylpeä, ja nyt oon nautiskellut vapauden tunteesta kun suma on ohi.

Mulla on lista, mitä haluaisin tehdä palkinnoksi selviämisestä tuosta työurakasta: valkaista hampaat, käydä kasvohoidossa, elokuvissa, taidenäyttelyissä ja ostaa uudet salikengät ja uusia vaatekaapin sisältöä...Yhden päällimmäisen haaveen toteutin kuitenkin heti kun rysäys oli ohi: nimittäin hain marsuille ensimmäiset tuoreet ulkoa! Olin katsellut (ikkunan takaa, ulos en ehtinyt kunnolla varmaan kahteen viikkoon), että ulkona alkaa jo näyttää siltä, että sieltä saattaisi saada syötävää tytöille. En kuitenkaan ryhtynyt toimeen, koska a) aika ei oikein riitänyt puskissa könöttämiseen ja b) marsut tulee ihan hulluiksi kun tajuavat, että NYT sitä taas saa ja kuikuttavat 24/7, mikä ei tee hyvää päälle, jota panta kiristää.

Jimmy kuvasi alla olevat videopätkät tapauksesta järkkärillä. Pimu on vähän taustalla, mutta vakuutan, että kyse ei ollut syrjinnästä, se vaan söi taaempana ja kamera taisi vähän jännittää. Jos et jaksa katsoa kumpaakin videota, niin katso nro 2, Mimmi on niin söpö <3. Ja mussutusääni <3.

Täytyy sanoa, että marsuja en ehtinyt viime viikkojen aikana kun välillä vilkaista ja viskoa ruokaa aitaukseen, mutta yritän nyt ottaa vahingon takaisin lellimällä niitä.


Lelliminen on tosin vähän vaikeaa kun taas on ongelmana, mistä löytäisi hyvää heinää. Nyt meillä on aika surkeaa, piikikästä ja paljon ruskeita korsia sisältävää kesäheinää, joka saa Jimmyn aivastelemaan, mutta marsuille se maistuu ihan kivasti. Syysheinää myydään täälläpäin muropaketin kokoisissa pakkauksissa, jotka maksaa maltaita. Saisin tosin lähieläinkaupasta tilattua syysheinää jätesäkillisen hitaan 40 € - taitaa jäädä tilaamatta...

Petworld-verkkokaupassa on jo pitkään ollut -40%, jota epäilen loppuunmyynniksi, koska yli puolet tuotteista on loppu eikä mun sähköpostiin oo vastattu. Sain kuitenkin Tammiston Megaeläimestä eläinlääkärireissun yhteydessä mun suosikkisyysheinää, mutta sinne on liian pitkä matka mennä pelkän heinän perässä. Lisäksi Oxbown c-vitamiinitabujen maahantuonti on nyt loppu :(. Todella kurja juttu, koska en oikein tiedä millä ne korvaisin. Tai onhan kaikkia jauheita, mutta tabut oli paljon parempia. Onneksi sain vielä Aidalta tilattua pari purkkia. Kesäksi nyt varmaan voi vitamiinin annossa pitää paussin, mutta talvella haluaisin taas antaa lisä-c:tä. En usko, että se Mimmin halvaus tai mikä-ikinä-olikaan johtui vitamiinipuutoksesta, mutta varmuuden vuoksi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti