perjantai 1. toukokuuta 2015

Iloista vappua!

Mimmi ja Pimu wappupossuina <3
Oli "hieman" hankalaa saada Pimu ja Mimmi poseeraamaan kaverikuvassa. Tytöt tulevat hyvin toimeen, mutta paikallaan oleminen ei onnistu kummaltakaan. Kuten kuvasta näkyy, jouduin turvautumaan lahjontaan, eivätkä ilmeet silti ole kovin iloiset ( tai ehkä nämä onkin day after-ilmeet? aattohan oli kuitenkin jo eilen...). Ennen häkkiin menoa Mimmi pissasi serpentiinien päälle. Kunnon vappumeininki siis.

Pimu on muuten yhtäkkiä kasvanut hurjasti. Huomasin, että se ei enää olekaan Mimmia pienempi vaan painaa lähes saman verran, ja ne ovat muutenkin samankokoiset rungoltaan. Pimuhan oli meille tullessaan vauvelin näköinen.

Olen vapun kunniaksi uudelleenjärjestellyt häkin sisustusta. Käytiin Koiria ja possuja-blogin Rosan kanssa Ikea-reissulla, mistä tarttui mullekin mukaan pari pyyhettä ja se kuuluisa nukensänky, jota Kermaporsaat-blogin Sannilla olen jo pitkään ihaillut. Ajattelin, että se voisi palvella Mimmin tähystelypaikkana kun se tulee moikkaamaan, mutta mikäänhän ei marsujen kanssa tunnetusti toimi niin kuin ajattelee... Possut ovat kuitenkin viihtyneet sen alla (on kiva, että on yksi tämmöinen vähän isompi piilo, johon mahtuu - jos mahtuu - useampi marsu) ja Hupakko ja Tyllerö käyvät välillä sängyn päälläkin.

Kiitos vaan Rosalle hyvästä seurasta Ikeassa, ja oli tosi kiva nähdä Käpy sekä kaikki marsut, myös pikku-Eliot, jota en aikaisemmin ollut nähnyt. Niin söpöjä kaikki :)!

7 kommenttia:

  1. Ihan on paras sänky! Meillä viihdytään alla ja päällä yhtä hyvin ja hampaanjäljetkin on hyvä ikuistaa siihen :)

    Ihana tuo vappukuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä veikkaan, että tää on hidas sytytys vaan ja alkujännityksen jälkeen siitä tulee tosi suosittu :)! Kukaan ei vielä oo ees keksinyt nakerrella sitä..

      Poista
  2. Ihanat vapputytöt! :)

    Meilläkin sänky on suosittu; pikkupojat tajusivat heti, että myös päälle voi loikkia. Mukalla ja Metkulla ei sytytä ihan niin nopeasti. Kun laitan herkkuja sängyn päälle, Mukka vaan repii peiton sängystä alas jotta namitkin sieltä sitten kätevästi tippuvat :D jotain epäilyttävää selkeästi heidän mielestään tässä uudessa kapistuksessa, mutta piilona toimii hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Juu se sänky on kyllä parhain! Miulla pitkikset eivät sihen päälle ole tainneet koskaan uskaltaa, mutta muuten ovat varmaankin kaikki käyneet tähystelemässä maisemia. Vain pieniä nakerrusjälkiä tullut tuosta vuodenvaihteesta/tammikuusta lähtien. Vai milloinkas se oli kun ne sängyt hommasin.. :D Villiinnyin silloin myös tyystin halpojen pyyhkeiden äärellä ja ostin ison sylillisen marsuille uusia pyyhkeitä.. Voi niitä aikoja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on meilläkin tajuttu sängyn idea, vaikka pitkään siinä meni!

      Poista
  4. Sait haasteen!
    http://maailmankotkotukset.blogspot.fi/2015/05/kappas-haastetta.html

    VastaaPoista