maanantai 16. maaliskuuta 2015

Possusia kevätauringossa

En ole pitkään aikaan (ehkä koskaan ? :D) ottanut marsuista poseerauskuvia. Valitsin jokaiselle sopivan väriset räsymatot taustaksi, vaikka se nyt ei tässä ihan kovin hyvin tule ilmi.Tässä siis pikkunaisista hyvin viralliset potretit. Kuvat ovat ikäjärjestyksessä nuorimmasta vahimpaan:

Pallomarsu <3 (jotakuta sapetti olla kuvattavana TAAS). Pimusta tuli monta melko mielenkiintoista kuvaa... Pimu on maailman sävyisin marsu niin kauan kun ei tarvitse poseerata. Siitä neidillä on vahvat mielipiteet.. "No photo, NO PHOTO!!"

Hupakkoinen <3, jonka peffassa näkyy vielä talipatin rasvan jämät (iyh). Hupakko näyttää tässä kuvassa kovasti isäpapaltaan.

Tyllerö, jolla oikeasti ei ole tuollaista kyttyrää selässä :).

Mimmi ja pusuhuulet <3

Eukko näyttää kuvassa pienemmältä tai "lyhyemmältä" kuin luonnossa. Eukossa alkaa pikkuhiljaa näkyä eukkoutumisen merkkejä, täyttäähän se jo 5 syksyllä <3. Selässä on piikkisikaefekti koska siellä on kookosöljyä kuivan ihon hoitokokeilujen seurauksena. Pitäisi pestä Eukko, mutta en vielä ole uskaltanut :).
P.S. Olin muuten viikonloppuna hoitamassa eräitä charmikkaita marsuherroja <3 Hauskaa välillä käydä palluttelemassa muidenkin marsuja. Nuo herrat oli kyllä paljon siistimpiä kuin mun pissaliisat, mutta papanat oli ainakin kolme kertaa isompia kuin hienostelevilla neideillä :D.

9 kommenttia:

  1. Voi ihanuudet <3 On kyllä hienoja kuvia marsuista :) Tyllerön kuva on lemppari, sillä on niin suloinen ilme ja pyöreät posket <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanni!
      Hehee Tyllerön posket tosiaan on melko pyöreät! Sietäisivät siskonsa kanssa hieman kaventua, mutta en toistaiseksi oo keksinyt miten sen saisi tapahtumaan :D

      Poista
  2. Ihania kuvia ja sieviä tyttöjä :) charmikkaat herrat isoine papanoineen lähettävät terveisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rosa! Terveisiä ja rapsutuksia takaisin <3

      Poista
  3. Voihan papana, miun piti poikasten ollessa pieniä tehdä papanavertailukuva! Siis sellainen, missä ois aikuisen naaraan ja uroksen + kummankin sukupuolen poikasen papanat! Harmi etten tarttunut toimeen.. :D

    Upeita kuvia teidän tytöistä, aivan ihana nähdä tälläiset potretit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Wahnsinn G.! Ajattelin, että vaihteeksi voisi virkistää pönötyskuvat kun yleensä räpsin aitauksesta :). Sunkin possuista muuten vois olla hauska nähdä muotokuvia, jos jaksat koko joukon kuvata! vaikka blogin sivupalkissa toki onkin jo kuvia! Mut enempi aina parempi :D

      Oi se olis ollu hieno, tuo papanatutkimus! Me marsuihmiset ollaan kyllä tosi omistautuneita papanoille ja kiinnostuneita niistä, eikö vaan :D pakko varmaan olla, että jaksaa niitä joka päivä katella, tuhatmäärin..

      Poista
  4. Ihanat leidit! ♥ Pitäisi munkin saada otettua uudempia virallisia kuvia laumasta, mutta ehkä sitten kun uusi jäsen on kotiutunut kunnolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Possumuotokuvia kehiin ehdottomasti :)! Viikonloppunako uusi laumanjäsen teille tulee?

      Poista
    2. Joo, avo lähtee viikonlopuksi Kuopioon kisareissulle ja tuo sieltä karvaisen tuliaisen mukanaan :D Hyvin sattui löytymään mahdollinen kaveri näinkin läheltä ja vielä niin et reissua sinnepäin oli myös tulossa! Sit vaan toivotaan että kaverukset tulee toimeen keskenään.

      Onneks nyt alkaa olla jo valoisampaa ja aurinkokin paistaa, niin kuvia saa jopa otettua sisällä. :D En jaksais odottaa kesää ja sitä että possut pääsee pihalle, kun asutaan nyt ekassa kerroksessa!

      Poista