sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pieni näyttely-yllätys

*köh* 

Sanoiko joku jossain vaiheessa, että viisi marsua on tämä talouden maksimi? No, unohtakaa se. Kuusi on uusi viisi, kyllä sen vuosilukukin tietää!

En pystynyt vastustamaan houkutusta ottaa vielä yhtä Maailman marsua. Tai yritin kyllä, hetken, eikä siitä tullut vaan mitään. Joten eilen PiNan Viialan näyttelystä (joka muuten oli ensimmäinen näyttely, johon osallistuin yli kymmeneen vuoteen, vaikkei marsuja mukana ollutkaan) sain mukaani tämmöisen pikkuhiiren, jonka työnimi on Neiti Typykkä Pikku-Papatti Friidulainen. Jimmy kutsuu häntä Papanaksi. Kiitos Aidalle ja koko näyttelyporukalle, mulla oli hurjan hauskaa buffetissa talkoolaisena! Ja mitä ihania herkkuja! Suosittelen kaikille osallistumista taloisiin, koska se on vaan niin mukavaa.
Mutta eipä mulla ole oikeastaan muuta sanottavaa kuin sydänsydänsydänsydän, joten kuvat puhukoon puolestaan <3: 
Maailman Besservisseri s. 27.06.2015 (tsw). Akan tyttärentyttärentytär <3


Suuri maailma (ja Hupakon takapuoli) ja pieni marsu <3
Suukko <3
Ignooratkaa OnePiece (tai ehkei kukaan sitä huomannutkaan, kun ei kai kellään riitä huomiota muulle kuin tuolle liian söpölle otukselle). Sydän sulaa <3!
Kuvassa kaikki tortit <3. Mimmi putsaa pienen korvat.

Vähän pientä vielä jännittää, mutta heti ekana iltana kuuluivat ekat kuikutukset ja pulinat. Tomera kuin mikä, ja pahoinpitelee juomapulloa niin, että naapuriin kuuluu <3. Myös sylissä oli hirmu reipas.

Nimeä ei ole vielä päätetty, mutta mua miellyttää tällä hetkellä Tipu. Onko muita karvanaisteemaan sopivia ehdotuksia :)?

6 kommenttia:

  1. Oh mi lord!! Ihana!! <3 <3 Onneksi olkoon uudesta supersuloisesta mussukasta! <3

    VastaaPoista
  2. Mä en kestäää!!!! Aivan superihana sintti <3 Toivottavasti tapaan pikkutipun pian :)

    VastaaPoista